Barba Napoli

Barba Napoli

Men kan uiteraard een tripje veroorloven naar Napels om een shirt te laten aanmeten, maar de maatvoering van Barba shirts is geschikt voor de meeste heren. Een tripje naar Napels uitsluitend voor het aanmeten van shirts is derhalve dan ook een overbodige luxe geworden.
Barba Napoli is opgericht in 1988 door Antonio Barba en maakt sindsdien kwalitatief uitstekende shirts. Het gebruik van de beste stoffen gecombineerd met een slanke fit en Napolitaans handwerk maken de shirts van Barba Napoli tot een geheel. Shirts worden gemaakt van katoen of linnen, of een katoen linnen mix en hebben handgemaakte details en parelmoeren knopen.

Barba Napoli onderscheid drie soorten overhemden voor heren, de Classic shirts, de Culto shirts en de Dandylife shirts. De Classic shirts zijn het meest formeel, de Culto shirts zijn een stuk moderner, maar wel formeel, terwijl de Dandylife shirts weer geschikter zijn voor casual gelegenheden. De Gold Label variant heeft het meeste handwerk (5 stappen handwerk).

Aanbod

Gezien de prachtige kleuren en motieven, en bovenal de grote vraag naar Barba Napoli shirts, bieden wij verschillende modellen in diverse maten aan. Is een shirt in uw maat niet meer leverbaar? Wij krijgen regelmatig nieuwe aanvoer, dus houdt u onze website vooral in de gaten! Levering vindt plaats in een luxe doos. Barba Napoli kan worden gekenmerkt als een van de meest prestigieuze shirtmakers in de RTW markt.

Klantervaring 1

“Inmiddels heb ik meerdere Black Label en Gold Label Barba Napoli shirts besteld bij Time for Moda.

De Barba Napoli shirts zijn mooi afgewerkt en kwalitatief goed. Mooie stoffen, goede boorden en manchetten, en mooie dikke parelmoeren knopen (aan de binnenkant van de shirts wordt altijd een extra knoop meegeleverd). De baleinen zijn uitneembaar (voor een wasbeurt). De pasvorm van de Barba Napoli shirts is zeer goed, vooral voor RTW shirts. Het zijn slim fit shirts, i.e. de shirts vallen mooi getailleerd, mede door de taillenaden aan de achterkant. Ook de lengte van de shirts en de mouwen is goed. De shirts worden geleverd in een mooie kartonnen doos.

Qua pasvorm is er geen verschil tussen de Barba Napoli Black Label en Gold Label shirts. Ook in de gebruikte materialen ervaar ik niet een (beduidend) verschil. Het verschil is echter duidelijk te zien aan de binnenkant van de shirts. Bij de Gold Label shirts is duidelijk te zien dat de boorden en de mouwen met de hand genaaid zijn (vs. machinaal bij de Black Label shirts).

Kortom, ik kan de Barba shirts zeker aanbevelen. De prijs/kwaliteit verhouding van deze shirts is gewoon goed. TIme for Moda is de beste plek in Nederland om deze shirts online te bestellen. De prijzen zijn scherp en de levering is snel. Daarnaast is Time for Moda een betrouwbaar webwinkel met een goede service. Caner reageert altijd snel en adequaat op mails.”

Osman

————————————–

Klantervaring 2

“Na twee Barba Black Label shirts te hebben ontvangen, kan ik niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met zowel de shirts als met Time for Moda. Ik heb een wit en een lichtblauw shirt besteld in een prachtige oxford weving met dikke parelmoer knopen. De shirts zijn kwalitatief erg goed afgewerkt en zien er na een aantal wasbeurten nog uit als nieuw. Ik ben ook erg blij dat de shirts niet krimpen in de was en dat de slim-fit pasvorm goed behouden blijft. Het boord valt mooi onder de revers van mijn jasjes, zowel met das als zonder, heel belangrijk. In verhouding tot RTW shirts van Finamore waarmee ik ervaring heb, vind ik Barba zelfs een betere pasvorm hebben. De snelle levertijd heeft er, tot slot, voor gezorgd dat ik zelfs voor kerstmis mijn bestelling binnen twee dagen in huis had. Niets dan lof voor Time for Moda.”

Rogier

————————————–

Klantervaring 3

“Een jaar geleden heb ik besloten om mijn kledingkast flink uit te breiden met kwalitatieve Italiaanse kleding. Aangezien deze voorliefde voor Napolitaanse handgemaakte kleding nogal een dure hobby bleek te zijn ben ik terecht gekomen bij Time for Moda.
Na veel overhemd merken uitgeprobeerd te hebben kwam ik er achter dat Barba Napoli overhemden de beste fit hebben voor mij.
Ze vallen erg slank zijn mooi afgewerkt en de stof is van hoogwaardige kwaliteit! Probleem is dat in de winkel dit soort overhemden al snel rond de 200 á 300 euro kosten.

Bij Time for Moda kan ik voor ongeveer de helft van de prijs dezelfde shirts vinden. De Luigi Borrelli dassen ben ik ook zeer over te spreken. Sinds ik deze dassen in mijn collectie heb knoop ik geen andere dassen meer!
Buiten het feit dat Time for Moda de scherpste prijzen heeft, gaat dit zeker niet ten koste van de service! Altijd goede adviezen en waar nodig perfecte nazorg!”

Harry Meijer

Enkele voorbeelden

Barba Napoli Culto shirt

Barba Napoli shirt

Barba Napoli shirt

Barba Napoli Culto shirt