Donnanna Napoli

Donnanna Napoli

Donnanna Napoli is een merk dat wij eind 2017 aan het assortiment hebben toegevoegd. Ook hier geldt; wij zijn de enige leverancier in Nederland (voorheen ook verkrijgbaar bij Pauw mannenmode) van dit exclusieve Napolitaanse merk! Donnanna Napoli maakt sinds 1863 handgemaakte shirts. De exclusiviteit van deze shirts wordt weerspiegeld in de hoogwaardige stoffen en materialen (zoals, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend, Parelmoeren knopen uit Australië). Zo hebben wij op verzoek de shirts met 8 stappen handwerk (meer dan de standaard uitvoering). De belangrijkste kenmerken van handwerk in deze shirts zijn de met de hand genaaide mouwen, de schouders, de front placket en knoopsgaten. De overige handwerkdetails zijn handgezette knopen op stift, boord, gussets en einde mouwopening. Verder kenmerken shirts van Donnanna Napoli zich door de kwalitatieve stoffen. Enkel stoffen van hoogwaardige kwaliteit worden gebruikt bij het maken van een shirt. De pasvorm is tussen slim fit en regular fit in.

Donnanna Napoli shirt handmade details

Napolitaanse meesterskleermakers

De kleermakers van Donnanna Napoli maken niet alleen handgemaakte shirts, maar ook pantalons, pakken en colberts. Ze gebruiken enkel hoogwaardige stoffen en materialen (waaronder van Loro Piana en Ermenegildo Zegna), gecombineerd met ware vakmanschap waarbij het handwerk centraal staat. Hun passie en liefde is in de loop der eeuwen ongewijzigd gebleven. Zij staan synoniem voor pure Sartoria Napoletana. Precisie is in hun geest geworteld en zij zijn erg trots op het labeltje: “Made in Napoli”. Kleding van Donnanna Napoli is met uitstek geschikt voor de moderne man die een zeer specifieke behoefte heeft. Het combineren van comfort en stijl, waarbij grote waarde en extreme zorg voor details zijn gehanteerd.

Donnanna Napoli

Vergelijking met andere merken

Wanneer we een vergelijking maken met shirts als Finamore, Mazzarelli en Barba Napoli, kunnen we concluderen dat de hoeveelheid handwerk van een Donnanna Napoli shirt meer is dan dat van de genoemde merken. Zelfs meer dan Barba Gold Label! De shirts van Donnanna Napoli zijn vergelijkbaar met die van Kiton, Artigiani Napoli en Cesare Attolini, enkel topmerken dus.

Donnanna Napoli shirt button handmade

Aanbod

Het aanbod in dit merk is breed, wij hebben doorgaans minimaal 100 shirts van dit merk op voorraad, waaronder ook met mouwlengte 7. Verder wordt de collectie twee keer paar jaar aangevuld om de vraag te kunnen beantwoorden. Zodoende zullen wij begin 2018 de website aanvullen met linnen en fijne katoenen shirts. Levering vindt plaats in een luxe doos.

Ervaringen van klanten: