Dit is een webshop waar uitsluitend exclusieve herenkleding, -schoenen en accessoires wordt aangeboden van de betere (voornamelijk Italiaanse) merken. Gezien wij samenwerken met diverse leveranciers, zowel nationaal als internationaal, hebben wij een grote voorraad dat regelmatig wordt aangevuld. Goede service,  het aanbieden van kwalitatieve mode en het hanteren van een geringe inkoop verkoop marge zijn eigenschappen waarmee Time for Moda zich kenmerkt en profileert. Wij voeren de nieuwste collecties van Cordone1956, Barba Napoli, Donnanna Napoli en Artigiani Napoli. Van overige merken hebben wij laatste stuks uit maatseries (vaak 1-2 collecties oud).

Naast dat wij voornamelijk omzet genereren via online verkopen, zijn klanten ook welkom om op locatie (Enschedesestraat 164 in Hengelo) kledingstukken te bekijken en eventueel te passen. Dit kan alleen op afspraak, daar wij niet vanuit een winkel, maar vanuit een showroom werken. Wij zijn niet gelimiteerd aan specifieke openingstijden, buiten kantoortijden bent u ook welkom.

Voor bedrijven (groepsaankopen) hebben wij speciale acties, vraag naar de voorwaarden.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen via het kopje “Contact” of via “Live chat”. U wordt dan zo spoedig mogelijk gecontacteerd of te woord gestaan.