Dit is een webshop waar uitsluitend exclusieve herenkleding, -schoenen en accessoires worden aangeboden van de betere (voornamelijk Italiaanse) merken. Gezien wij samenwerken met diverse leveranciers, zowel nationaal als internationaal, hebben wij een grote voorraad dat regelmatig wordt aangevuld. Goede service,  het aanbieden van kwalitatieve mode en het hanteren van een geringe inkoop verkoop marge zijn eigenschappen waarmee Time for Moda zich kenmerkt en profileert.

Naast dat wij voornamelijk omzet genereren via online verkopen, zijn klanten ook welkom om op locatie (Enschedesestraat 164 in Hengelo) kledingstukken te bekijken en eventueel te passen. Dit kan alleen op afspraak, daar wij niet vanaf een winkel, maar vanuit een kantoor werken. Heeft u een drukke agenda of heeft u geen behoefte om naar het oosten te reizen, maar u wilt wel geheel vrijblijvend meerdere kledingstukken bekijken en/of passen alvorens over te gaan tot koop? Geen probleem, immers een afspraak bij u op locatie is ook mogelijk. Hiervoor brengen wij een kilometertarief van 10 cent in rekening.

Voor bedrijven hebben wij speciale acties, vraag naar de voorwaarden.

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen via het kopje “Contact” of via “Live chat”. U wordt dan zo spoedig mogelijk gecontacteerd of te woord gestaan.