Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 68 reviews
by Mathijs on Time for Moda
Keurig geholpen

Heb vandaag de showroom in Hengelo bezocht en ben keurig geholpen. Een tripje vanuit Amsterdam is dus niet voor niets geweest ;). Caner, we zien elkaar binnenkort weer!

by Alex on Time for Moda
Prachtig shirt!

Mijn eerste Donnanna Napoli shirt heb ik gekocht via deze website (bezit vnl. shirts van Finamore, Kiton en Attolini. Voorheen had ik shirts van dit merk zien hangen bij Pauw Mannenmode in Amsterdam, echter was mijn budget destijds helaas niet toereikend genoeg (studenttijd). Gelukkig heb ik inmiddels een goedbetaalde baan waardoor ik mij een dergelijk shirt gemakkelijk kan veroorloven.

De hoeveelheid handwerk, de fijne stof en de prachtige fit zijn voor mij de aanleiding om hier in de toekomst ongetwijfeld weer mijn Donnanna Napoli shirts af te nemen.

by B. Visser on Time for Moda
Erg mooie shirts

Op advies van Caner een shirt van Artigiani Napoli Camicie gekocht. Dit is mijn eerste Artigiani shirt (kende het merk voorheen nog niet) en zal ongetwijfeld ook niet de laatste zijn! Heb er geen minuut spijt van gehad. Wat een prachtige stof en afwerking. De pasvorm is ook ideaal, niet te strak of te wijd.

by Frank on Time for Moda
Mooi

Vandaag mijn merinowollen truien geleverd gekregen. Mooie stof, iets dikker dan verwacht.

by Samuel on Time for Moda
Great suit!!

Today received my Cordone1956 double breasted suit. What a beautiful suit, I am in love. Thanks guys, see you soon! Cheers from Germany.

by Mark on Time for Moda
Goede ervaring

Uitstekende kwaliteit kleding voor een zachte prijs. Tot snel!

by Daniel on Time for Moda
Goede service

Heb van een aantal shirts de exacte afmetingen opgevraagd, binnen een tijdsbestek van pakweg een uur had ik de gevraagde informatie ontvangen. Dank voor de snelle reactie en verzending. De shirts zitten als gegoten!

by Ferdinand on Time for Moda
Goed

Op advies van een collega hier wat zomershirts gekocht (linnen) van o.a. Barba en Cordone. Erg fijne shirts, goede afwerking en betaalbaar. Stofleverancier bij Cordone blijkt Thomas Mason en Albini te zijn (zag een klein labeltje onderaan het shirt), welke beide bekend staan om hun kwalitatieve stoffen.

by Klaas on Time for Moda
Prijs kwaliteit fenomenaal

Onlangs heb ik in de sale voor het eerst Cordone shirts besteld en ik vind de prijs-kwaliteit verhouding boven verwachting. Zou ze voor de volle prijs ook zeker aanraden.

by Frank on Time for Moda
Mooie das

De Cordone grenadina stropdas overtreft mijn verwachting; prachtig!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»